Velkommen!

Alle bilder er copyrighted og kan ikke bli brukt av andre uten min tillatelse. Alle rettigheter reservert @Rune Olsen/RolFoto

onsdag 30. januar 2013

Hulderskog

 Langt der inne i gammalskauen kan man fortsatt finne "rom" hvor  urgamle veseners tilstedeværelse føles av den besøkende! Det er nok slike steder som har gitt opphav til huldre, tusser og troll.
I Vestfold er det særlig Huldra som blir sett og det finnes et tjern oppe i Heia hvor det fortsatt i nyere tid er gjort "observasjoner" av denne skapningen i skumringen!
Så ikke tro du er alene i skogen, ta deg gjerne en titt over skuldra.....for bak deg står kanskje Huldra!

søndag 27. januar 2013

Dagros & Barbie

Staute barske fjell kles i sukkersøtt rosa denne morgenen. Det er Barbie-landskap ute nå. Dagros er ingen Barbie, men hu er da tross alt dame! Så hu reiser seg forsiktig opp etter drøvtygd frokost og lar pelsen bade i det feminine lyset. Hun ser ut til å vite at hun blir fotografert, hun sjekker at ørepynten er på og tar en rask sveip over snuta...sånn...da er det bare å stråle! Men med ett bestemmer lysmester'n at nok får være nok og skrur av morgenrødmen og lar høyfjellet være staut og barskt igjen! Barbie-timen er over....

Skogshorn med rosa kyse!
Dagros inntar frokost mens hun venter på Barbie-lyset
Dagrosa gjør seg fin for fotografen mens Barbielyset glinser i høstpelsen
Barbie-lyset svinner hen over Dagros og fjellheim

søndag 20. januar 2013

Panoreringer

Dette er mitt innlegg nr 100 på bloggen! Tida fllyr, så dette innlegget reflekterer nettopp dette, at alt er dynamisk og ikke stillestående. Hverdagene er ganske hektisk for de fleste av oss,  vi som har små unger kjenner til "mangelen" på fritid, men det er bare et spørsmål om tid før det endrer seg igjen. Naturen er i stadig forandring og har ikke tid til å hvile på laurbærene, de artene som har best evne til å tilpasse seg er vinnerne i det lange løp. Tid er alltid en viktig faktor får både mennesker, dyr og natur!

Panoreringsbildene under er en blanding av ganske ferske (ikke vist før) og eldre som er vist før på bloggen men som er gjort litt endringer på.


Stokkand hann Bugården
Knoppsvane Borrevannet
Grågås Borrevannet
Bølge Mølen
Krykkje Mølen
Låvesvale Jomfruland
Vandrefalk Vesterålen
Grevling Klåstadkilen

onsdag 9. januar 2013

Øde, forlatt og dystert

Husker godt at jeg sa når PC'ene begynte å komme at jeg aldri kom til å kjøpe noe sånt. Det samme gjentok seg når mobilen gjorde sitt inntog på 80-tallet! Men nå føler man seg smått "alene" hvis man ikke har mobilen på seg eller har tilgang til PC med internett hjemme! Så derfor er det ganske greit å få internett og PC-tilgang igjen etter to uker med relokeringer av barnerom og "gutterom"!

Det har altså vært en "mørk" start på 2013 så jeg får vel starte nyåret på bloggen med et innlegg med et mørkt preg over seg. Bildene, utenom ett, ble tatt rett før jul ved et forlatt gårdsbruk ved Langø i Sandefjord. På et par av bildene kan du også skimte turkompis Tommy Sørensen med fjorårets minst "skumle" lue! "Gjenferdene" er selvfølgelig undertegnede hvis det skulle være noe tvil  :-)

"Mørk utstråling"
"Iakttatt"
"Gjennom tid og rom"
"Gjenferd"
"Mørke utsikter"
"Grafitti i mørket"
"Velkommen!"
"Alien on the wall"
"Ondskapens lue (antakelig fra det mørke 80-tallet)"
"Ingen adgang"
"Et blaff i mørket"
"Gjestebud"
"Nattevakten"
"Go'natt...mohaaaha"